Visi Kami

Menjadi jenama runcit global yang sempurna dengan mengekalkan kedudukan kami dalam sektor Francais dan Runcit yang teratur di dalam dan di luar negara. Kami beroperasi dan berusaha untuk menjadi rakan niaga dan majikan perniagaan yang paling dikehendaki untuk pekerja pelbagai etnik semasa dan masa depan kami.

Misi Kami

Untuk memberikan pengalaman membeli-belah eksklusif kepada para pelanggan kami dengan kualiti tertinggi dalam produk & perkhidmatan, tanpa mengulangi peluang pasaran baru dan mengumpulkan nilai kepada semua rakan perniagaan kami.

Nilai Kami

Penyelidikan
Kualiti
Inovasi
Komitmen
Intergriti
Kerjasama
Akauntabiliti

PESAN DARIPADA PENGERUSI / PEMEGANG EKSEKUTIF

Pada tahun 1996, saya menubuhkan Healwell Pharmaceuticals Sdn Bhd untuk berkongsi perumusan peremajaan saya dengan pelanggan pada umumnya. Ketika saya pertama kali mengetahui tentang penggunaan gamat (Stichopus Horrens Extract) yang bermanfaat dalam penyembuhan tradisional, saya tertarik. Melalui penyelidikan yang luas, cerita yang saya kongsi di halaman berikut, saya membangunkan Gamodulin® dan menggunakannya untuk membuat pelbagai produk di bawah jenama, Healin dan AG2000.

Produk ini tertakluk kepada tahap pengawasan yang tinggi dalam setiap aspek pembuatan, termasuk reka bentuk dan penyelenggaraan kemudahan, spesifikasi bahan mentah dan kawalan kualiti yang ketat, pengesahan pembekal, reka bentuk dan ujian produk, kesucian, latihan, kawalan proses, keluaran produk siap dan pengendalian aduan . Matlamat kami adalah untuk membawa produk-produk berkualiti tinggi yang dipercayai, beretika, halal dan berasaskan semulajadi.

Kejayaan kami melalui lebih daripada 15 tahun perniagaan adalah disebabkan oleh sistem perniagaan dan rangkaian francais kami. Kerja sama kolaboratif dan strategi berhati-hati kami telah membantu kami untuk terus berinovasi dan menyediakan pelanggan kami dengan pelbagai produk berasaskan Gamodulin® yang memberi tumpuan kepada kecanggihan, kesederhanaan, kemampuan dan keberkesanan.

Kepada kita, kesihatan bukan tentang kompromi. Kesejahteraan pelanggan kami adalah yang paling utama dalam pemacu kami untuk menjadi pemain global dalam produk penjagaan kesihatan dan penjagaan kulit.

Professor Dato’ Dr Hassan Yaakob

Pengerusi Eksekutif dan Pengasas

Team Kami

"Dipercayai Peremajaan & Produk Anti Penuaan Kami"

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.

ms_MYMalay